در مطلب ذیل نمونهای از قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو توسط کارشناسان رسمی دادگستری تهیه و آورده شده است. شما میتوانید اصل این قرارداد را از فایل ضمیمه دریافت و مورداستفاده قرار دهید.
قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
ماده ۱ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
طرفین قرارداد
- ۱-۱- موجـر / موجـرین ……………………………………………………………………. فرزند ………………………… به شماره شناسنامه / اقتصادی / ثبت ……………………………….. صادره از……………………. متولد سال ……………………. دارای کد ملی ………………………………………….. ساکن ……………………………………………………………………………………………………….. کد پستی …………………………………… تلفن ……………………………….. اصالتاً از طرف خود و ولایتاً / قیمومتاً / وصایتاً / وکالتاً / به نمایندگی و امضاء مجاز / از طرف …………………………………………………………….. بهموجب …………………………………………………………………………………………………………………….. و با اختیارات تام نسبت به انجام مورد معامله.
- ۱-۲- مستأجر / مستاجرین ……………………………………………………………………. فرزند ………………………… به شماره شناسنامه / اقتصادی / ثبت ……………………………….. صادره از……………………. متولد سال ……………………. دارای کد ملی ………………………………………….. ساکن ……………………………………………………………………………………………………….. کد پستی …………………………………… تلفن ……………………………….. اصالتاً از طرف خود و ولایتاً / قیمومتاً / وصایتاً / وکالتاً / به نمایندگی و امضاء مجاز / از طرف …………………………………………………………….. بهموجب …………………………………………………………………………………………………………………….. و با اختیارات تام نسبت به انجام مورد معامله.
ماده ۲ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
موضوع و مشخصات مورد قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
عبارت است از انتقال ……………………. دانگ یک دستگاه اتومبیل نوع ……………………. سیستم ……………………. تیپ ……………………. مدل …………………. رنگ ………………. ظرفیت ………………….. تعداد …………………. سیلندر نوع سوخت ………………….. تعداد محور ………………….. تعداد چرخ …………………. شماره موتور …………………………………. شماره شاسی …………………………………. شماره انتظامی ناجا …………………………………. / فاقد شماره انتظامی ناجا، شناسنامه خودرو (VIN) …………………………………………………………………………………………. خریداری فروشنده بهموجب ……………………………………. ………………………………………………………. با تمام لوازم منصوبه از قبیل: …………………………………………………………………………………………………
ماده ۳ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
مدت اجاره
مدت اجاره …………………………… ماه / سال شمسی از تاریخ / / ۱۳ لغایت / / ۱۳ میباشد.
ماده ۴ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
مبلغ مورد اجاره و نحوه پرداخت آن (مالالاجاره)
مالالاجاره مبلغ …………………………… ریال به حروف …………………………… …………………………… …………………………… ریال معادل …………………………… تومان و به حروف …………………………… …………………………… …………………………… تومان برای کل مدت اجاره است که به ترتیب زیر پرداخت میگردد. مبلغ …………………………… ریال معادل …………………………… تومان در زمان انعقاد قرارداد و مابقی اجارهبها را که عبارت است از مبلغ …………………………… ریال معادل …………………………… تومان، مستأجر متعهد و ملتزم گردیده که ظرف …………………………… ماه از قرار ماهیانه مبلغ …………………………… ریال معادل …………………………… تومان طی …………………………… فقره چک / سفته با مشخصات به شرح ذیل به موجر پرداخت نماید. شرح چک / سفته: ……………………………………………….. …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… ……………………………
ماده ۵ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
شروط و تعهدات
- ۵-۱- مستأجر مکلف به رعایت کلیه قواعد و الزامات قانونی مربوط به استفاده از اتومبیل به اشخاص ثالث بوده و در صورت تخلف یا تصادف پاسخگویی حقوقی و مادی و مسئولیتهای مدنی آن را بر عهده دارد.
- ۵-۲- مستأجر مکلف به استفاده صحیح از مورد اجاره میباشد در صورت سرقت، آتشسوزی، انهدام و حادثه دیگر که منجر به عدم استفاده کامل و یا عیب و نقص فنی و ظاهری آن گردد بهعنوان خسارت از محل بیمهنامه تأدیه میشود و چنانچه بیمه خسارت وارده و هزینههای مربوط به آن را بهطور کامل تأمین ننماید نسبت به بقیه خسارت طبق نظر کارشناس بیمه موجر مجاز به برداشت از وجوه پرداختی مستأجر (به شرح فوق) بهصورت بلاعوض میباشد.
- ۵-۳- مستأجر تا پایان آخرین مبالغ اجارهبها و تسویهحساب کامل بر اساس مواد قرارداد حق انتقال مورد اجاره را تحت هیچ عنوان کلاً یا جزئاً به غیر ندارد در صورت عدم پرداخت اجارهبهای ماهیانه در سررسید تعیینشده در این قرارداد بدون نیاز به هرگونه اقدام دیگر قانونی رأساً قرارداد فسخ و خودرو نزد مستأجر بهعنوان امانت محسوب و مستأجر موظف است سریعاً نسبت به عودت مورد امانت به موجر اقدام نماید در غیر این صورت میبایست روزانه مبلغ ……………………… ریال معادل ……………………… تومان بهعنوان تأخیر در تحویل مورد امانت از تاریخ عدم وصول هر یک از مبالغ مالالاجاره ماهیانه به موجر پرداخت نماید درصورتیکه تحقق مفاد این بند موجر حق دارد برای عدم تحویل اتومبیل مورد امانت بهعنوان خیانتدرامانت از طریق مراجع ذیصلاح نسبت به استرداد خودرو و دریافت مبالغ مندرج در این بند اقدام نماید.
- ۵-۴- مستأجر کلیه خیارات متصور قانونی بهویژه خیار غبن هرچند فاحش و همچنین حق اعتراض نسبت به مفاد و مندرجات این قرارداد را از خود سلب، ساقط و قبول نموده موجر بدون مراجعه به مراجع قضائی میتواند رأساً کلیه مواد و بندهای قرارداد را انجام دهد درصورتیکه موجر برای وصول مطالبات و الزام مستأجر به ایفای تعهدات از طریق مراجع قضائی متحمل هرگونه هزینهای بشود، مستأجر متعهد و موظف به جبران آن میباشد.
- ۵-۵- موجر متعهد است پس از دریافت کلیه وجوه مالالاجاره به شرح فوق و دیگر بدهیهای مستأجر در رابطه با قرارداد نسبت به تنظیم سند و انتقال مورد اجاره دریکی از دفاتر اسناد رسمی به نام مستأجر اقدام کند. کلیه هزینههای عوارض، مالیات، حق الثبت و حق التحریر، تمبر، بیمهنامه و تخلفات ناشی از رانندگی و سایر هزینهها که در طول مدت اجاره حاصل آید کلاً به عهده مستأجر خواهد بود. نشانی مندرج در قرارداد بهعنوان اقامتگاه قانونی طرفین تلقی و در صورت تغییر نشانی میبایست مراتب به نحو مقتضی به مشاور (متصدی) و طرف دیگر نیز اعلام گردد.
ماده ۶ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
حقالزحمه مشاور (متصدی) خودرو
عضو شماره ………………………. اتحادیه صنف دارندگان نمایشگاهها و فروشندگان اتومبیل ……………………………. و دارای پروانه تخصصی اشتغال ……………………………….. صادره اداره کل ثبتاسناد و املاک استان ………………………………….. منطبق با تعرفه مصوب هیئت عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور از هر طرف معامله مبلغ ……………………………… ریال میباشد که همزمان با امضاء این قرارداد بهموجب قبوض شمارههای ……………….. و ………………. پرداخت شد.
ماده ۷ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
این قرارداد، درتاریخ با حروف ………………………………………………………….. ساعت ………………….. در دفتر واحد صنفی شماره فوقالاشاره واقع در………………………………………. …………………………………………………………………………………………………. در چهار نسخه تنظیم، امضاء و مبادله گردید و مشاور (متصدی) مربوطه مکلف است ضمن ممهور نمودن نُسَخ قرارداد به مهر مخصوص واحد صنفی، نسخه اول و دوم را به طرفین قرارداد تسلیم و نسخه سوم را در دفتر مخصوص بایگانی نموده و نسخه چهارم به اداره راهنمایی و رانندگی ناجا ارسال نمایند. هر چهار نسخه دارای اعتبار یکسان است که با تنظیم سند رسمی در دفتر اسناد رسمی از درجه اعتبار ساقط میشود.
ماده ۸ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
توضیحات قرارداد
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
ماده ۹ قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
مورد معامله و موضوع این قرارداد حسب مورد ازلحاظ فنی تأیید میشود. نام و نام خانوادگی کارشناس فنی
با احراز هویت متعاملین و مدارک و اسناد مورد معامله تمام مراتب مندرج در این قرارداد اجاره بهشرط تملیک به تائید و گواهی اینجانب ……………………………… رسیده است.
مهر و امضاء مشاور (متصدی) خودرو
شهود
نام و نام خانوادگی
مستأجر
نام و نام خانوادگی
موجر
نام و نام خانوادگی
- موضوع مطلب: قرارداد اجاره بهشرط تملیک خودرو
- گردآوری و تهیهشده توسط: گروه کارشناسان رسمی دادگستری