در این مطلب نمونهای از قرارداد اقامت در مهمانسرا توسط کارشناسان رسمی دادگستری گردآوری و آورده شده است.
قرارداد اقامت در مهمانسرا
بسمالله الرحمن الرحیم
با توکل به خداوند متعال این قرارداد این قرارداد درتاریخ فی
مابین به نمایندگی بهموجب معرفینامه/ حکم کارگزینی
شماره مورخ بهعنوان متعهد له ازیکطرف و شرکت به شماره
ثبت به نمایندگی برادر به شماره شناسنامه صادره از معرفی گردیده است و در این قرارداد متعهد نامیده میشود. طبق شرایط ذیل منعقد میگردد و طرفین ملزم به کلیه مفاد آن میباشد.
ماده ۱- قرارداد مهمانسرا
موضوع قرارداد:
موضوع قرارداد عبارت است از:
………………………………………………………………………………………………………
ماده ۲- قرارداد مهمانسرا
مدت قرارداد:
مدت کل قرارداد روز، ماه، از تاریخ الی تاریخ میباشد و طبق برنامه زمانبندی ذیل خواهد بود:
- –
- –
- –
ماده ۳- قرارداد مهمانسرا
امور مالی و مبلغ قرارداد:
مبلغ کلی، قطعی، تقریبی، موضوع قرارداد به حروف ریال از قرار هرماه ریال میباشد.
ماده ۴- قرارداد مهمانسرا
نحوه پرداخت:
صورتحسابهای مربوطه بهصورت هفتگی و بهوسیله متعهد تهیه و برای متعهد له ارسال خواهد شد و متعهد له موظف است ظرف مدت روز پس از دریافت صورتحسابهای وجه موردتوافق را بهحساب متعهد واریز نماید.
تبصره: چنانچه از جانب افراد معرفیشده توسط متعهد له خسارتی در اتاقهایی که توسط متعهد بر اساس این قرارداد در اختیار متعهد له قرارگرفته است وارد آید، متعهد له موظف به جبران خسارت مذکور میباشد.
ماده ۵- قرارداد مهمانسرا
فسخ قرارداد:
چنانچه هر یک از طرفین قرارداد به هر دلیل مایل به ادامه این قرارداد نباشد میتوانند حداقل روز قبل مراتب را کتبااطلاع داده و نسبت به فسخ آن اقدام نماید.
ماده ۶- قرارداد مهمانسرا
متفرقه، تائیدات و تعهدات طرفین:
- الف: افراد معرفیشده توسط متعهد له مکلفاند کلیه شئونات دولت جمهوری اسلامی و همچنین کلیه مقررات داخلی هتل را محترم شمرده و از طبخ غذا، تهیه چای و همچنین پذیرایی از مهمانان خود در داخل اتاقها و طبقات جدا خودداری نمایید.
- ب: متعهد تنها افراد که معرفینامه کتبی از طرف متعهد له داشته باشند را برای استفاده از اتاقهای مقرر در این قرارداد، میپذیرد و پذیرش افراد بهصورت شفاهی و یا تلفنی بههیچوجه معتبر نمیباشد.
- ج: متعهد موظف است امکانات لازم جهت استفاده از اتاقهای موردتوافق را در اختیار افراد معرفیشده توسط متعهد له قرار دهد و نباید تا انقضاء مدت قرارداد مانعی برای استفاده افراد معرفیشده توسط متعهد له از اتاقهای مزبور به عمل آورد.
- و: متعهد له صرفاً در محدوده همین قرارداد مسئولیت افرادی که بهطور کتبی معرفی مینماید را خواهد داشت و نسبت به موارد و افراد دیگر مسئولیتی نخواهد داشت.
- ز: نسبت به کلیه مواردی که در این قرارداد متن خاصی موجود نباشد طرفین موافقت دارند که قوانین موضوعه کشوری نسبت به آن حاکم باشد.
ماده ۷- قرارداد مهمانسرا
تغییرات میزان تعهد:
متعهد له میتواند با شرایط همین قرارداد و به هر میزان که صلاح بداند موضوع قرارداد را کاهش یا افزایش دهد. درهرحال مراتب باید حداقل روز قبل بهطور کتبی توسط متعهد له به متعهد اعلام گردد.
ماده ۸- قرارداد مهمانسرا
حل اختلاف:
در صورت بروز هرگونه اختلافی در اجرای قرارداد یا تعبیر و یا تفسیر آن، نظر اکثریت هیئتی مرکب از نماینده متعهد و متعهد له و نماینده برای طرفین لازمالاجرا است. ضمناً متعهد موظف است تا رفع اختلاف تعهداتی را بهموجب قرارداد به عهده دارد انجام دهد.
ماده ۹-قرارداد مهمانسرا
سایر شرایط:
- –
- –
- –
- –
ماده ۱۰-قرارداد مهمانسرا
اقامتگاه:
اقامتگاه متعهد:
اقامتگاه متعهد له:
- تبصره ۱: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند والا کلیه مراسلات، آگهیها و اخطارهای قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود.
- تبصره ۲: این قرارداد در ماده و تبصره و با حذف مواد در نسخه به اعتبار و حکم واحد تنظیم و مبادله گردیده است.
امضاء متعهد امضاء متعهد له
- موضوع مطلب: قرارداد مهمانسرا
- گردآوری شده توسط: کارشناسان رسمی دادگستری