در مادهواحده لایحه قانونی راجع به نحوه اجرای ماده ۱۵۰ قانون استخدام کشوری برای درخواست کتبی مستخدم جهت تبدیل وضع استخدامی به رسمی مدتی منظور نگردیده است که توسط کارشناسان رسمی دادگستری بهصورت متن زیر شرح داده میشود.
- تاریخ ۷۰/۱/۲۰
- شماره دادنامه ۱
- کلاسه پرونده ۶۹/۱۱۵
رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص تبدیل وضع استخدامی به رسمی
نظر به اینکه در مادهواحده لایحه قانونی راجع به نحوه اجرای مفاد ماده ۱۵۰ قانون استخدام کشوری برای درخواست کتبی مستخدم جهت تبدیل وضع استخدامی به رسمی مدتی منظور نگردیده و رأی شعبه هفتم دیوان عدالت اداری بر این مبنا صادرشده مطابق مقررات قانونی تشخیص میگردد. و این رأی در موارد مشابه برای شعب دیوان و سایر مراجع لازم الاتباع است.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری
پرونده در خصوص تبدیل وضع استخدامی به رسمی
سابقه
- تاریخ ۷۰/۱/۲۰
- شماره دادنامه ۱
- کلاسه پرونده ۶۹/۱۱۵
- مرجع رسیدگی: هیئت عمومی دیوان عدالت اداری
- شاکی: مدیرکل کارگزینی راهآهن جمهوری اسلامی ایران
- موضوع شکایت و خواسته: اعلام تعارض آراء صادره از شعب هفتم و نهم دیوان عدالت اداری
مقدمه
الف -شعبه نهم در رسیدگی به پرونده کلاسه ۶۱/۱۸۱۹ موضوع شکایت آقای غلامعلی حمیدی بطرفیت: راهآهن دولتی ایران بخواسته: تبدیل وضع استخدامی به رسمی به شرح دادنامه شماره ۴۳-۶۳/۲/۱۰ چنین رأی صادر نموده است:
چون شاکی در مهلت مقرر در آئیننامه اجرائی ماده ۱۵۰ الحاقی به لایحه قانونی استخدام کشوری تقاضای تبدیل وضع استخدامی به رسمی را نکرده است بنابراین شکایتش موجه نیست و رد میشود.
ب -شعبه هفتم در رسیدگی به پرونده کلاسه ۶۲/۱۱۶۱ و ۶۲/۱۳۸۷ موضوع شکایت آقای قربان سیاه بالائی بطرفیت: اداره کل راهآهن ناحیه شمال ساری بخواسته: تبدیل وضع استخدامی به رسمی به شرح دادنامه شماره ۲۲۴- ۲۲۵ مورخ ۶۳/۳/۳۰ چنین رأی صادر نموده است:
نظر به اینکه به حکایت فتوکپی مستندات ضمیمه دادخواست که مصون از ایراد و اعتراض مشتکیعنه مانده از ناحیه شاکی کتباً تقاضای نوع خدمت بهعملآمده است و با توجه به اینکه در مادهواحده لایحه قانونی راجع به نحوه اجرای مفاد ۱۵۰ قانون استخدام کشوری برای درخواست کتبی مدتی منظور نگردیده و درنتیجه دفاع مشتکیعنه دایر به اینکه شاکی در مهلت مقرر اقدام به تکمیل و ارسال فرم درخواست ننموده است فاقد مستند قانونی میباشد لذا به وارد بودن شکایت شاکی اظهارنظر میشود.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ فوق به ریاست آیتالله سید ابوالفضل موسوی تبریزی و با حضور روسای شعب دیوان تشکیل. و پس از بحث و بررسی و انجام مشاوره بهاتفاق آراء به شرح آتی مبادرت به صدور رأی مینماید.
مرجع:
- مجموعه قوانین سال ۱۳۷۰ صفحه ۱۸۱ تا ۱۸۲
- گردآوریشده توسط: کارشناسان رسمی دادگستری